HydraPort - undgå kabelrod

Oprettet d.

AMX lancerer HydraPort, den mest fleksible tilslutningsboks til ledninger og kabler i mødelokalet. Man slipper for kabelrod i mødelokalet og holder derfor bordet frit 

 

AMX lancerer HydraPort, den mest fleksible tilslutningsboks til ledninger og kabler i mødelokalet. Man slipper for kabelrod i mødelokalet og holder derfor bordet frit og overskueligt. En af de helt store fordele ved HydraPort er, at bordbrønden er modulopbygget og kan tilpasses kundens eksakte behov. 

 

Foruden modulerne, kan et betjeningssystem integreres direkte i bordbrønden og tilpasses individuelle ønsker. Ved et enkelt tryk på en knap, ruller kablerne tilbage i bordbrønden. De flade kvalitetskabler, er specielt designet til bordbrønden og kan holde til mange års brug. Der er desuden mulighed for valg af kilde direkte på kablet.

 

Med HydraPort kan du på få minutter udskifte stikkene, så de passer til lokalet. Det giver en stor fleksibilitet, at HydraPort kan anvendes af personer med forskellige behov. HydraPort er en fremtidssikret investering, da bordbrønden kan tilpasses skiftende teknologier og standarder. 

 


 

Dimensionér selv din HydraPort

 

HydraPort tilpasses individuelt og fås i forskellige størrelser. Du vælger selv hvilke moduler bordbrønden skal bestå af. Nedenstående link viser, hvordan du selv opbygger og tilpasser din egen løsning. Det er nemt - men her et par få tips: 1) Klik på videoen 2) Vælg først region (Europa) 3) Klik herefter på det modul som du ønsker og klik dernæst på bordbrønden i midten. Når bordbrønden er opbygget afslutter du med at trykke på 'Save/Print Design' - prøv selv ved at klikke på billedet herunder.

 Efter dimensioneringen af bordbrønden, gemmes rapporten og sendes til LydRommet.

 


 

Se her hvordan HydraPort fungerer