Hovedtelefoner

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

AKG HSC171 | lukket hovedtelefon m/kondensator mikrofon

700-34020
On-ear lukket design forhøjest mulige støjdæmpning. Kondensator mikrofon. Omstillelig bass-cut filter.

AKG HSC271 | lukket hovedtelefon m/kondensator mikrofon

700-34021
Over-ear lukket design for høj komfort. Kondensator mikrofon. Auto mute for både hovedtelefon og mikrofon. Omstillelig bass-cut filter.

AKG HSD171 | lukket hovedtelefon m/dynamisk mikrofon

700-34022
On-ear lukket design forhøjest mulige støjdæmpning. Dynamisk mikrofon for maksimum robusthed. Selvjusterende hovedbøjle.

AKG HSD271 | lukket hovedtelefon m/dynamisk mikrofon

700-34023
Over-ear lukket design for høj komfort. Forseglet design for optagelser uden spild. Dynamisk mikrofon. Auto mute for både hovedtelefon og mikrofon.

AKG K175 | Lukket hovedtlf. 32 Ohm, foldbar

700-31010
AKG K175 er en på-øret, lukket model perfekt til monitor og mix applikationer. Designet er moderne og så simpelt at hovedtelefonen har kun de allermest nødvendige features og funktioner for at give brugeren den bedste komfort og bruger oplevelse, selv ved langvarig brug. Hovedtelefonen kan foldes sammen og derved er den nem at tage K175 med dig på job. AKGs klare transparente lyd og kontante bass giver en ”best-in-class” musik oplevelse og den høje sensitivitet og lave impedans giver et max output uden forvrængning, som gør den ideel til musik afspilning på eks. mobiltelefoner. Max komfort AKG K175 er den første foldbare studie hovedtelefon i sin klasse som giver brugeren selv justerende ”headband”, ”flydende” ørepuder og et folde metal led som giver umiddelbare muligheder for individuel justering og tilpasning. De nye ørepuder giver en straks fornemmelse af at de sidder helt tæt til hovedet og dermed sikre den allerbedste lydkvalitet.
Filters
Sort
display