Acendo familien

Med en Acendo-løsning til mødelokaler optimeres virksomhedens samlede mødetid. Acendo Book, Vibe og Core faciliterer samarbejdet mellem kolleger og samarbejdspartnere og øger effektiviteten af den samlede mødetid.

Acendo Core er en komplet løsning som er direkte integreret med Microsoft Exchange planlægning, one-touch Skype for Business, dokumentdeling og meget mere. Acendo Vibe er en ny premium soundbar-serie med integrerede JBL-højttalere, retningsbestemte mikrofoner, kamera med vidvinkel – alt i et moderne æstetisk design. Acendo Book er et mødebookings panel kommunikerer direkte med populære mødebookingssystemer såsom Microsoft Exchange, Office 365 og Google Calendar uden yderligere systemkrav. Hele Acendo serien er fuldt integrérbar og er både let og hurtig at opsætte.

AMX Acendo Core

AMX Acendo Core collaboration PC sikrer hurtig adgang til Skype for Business, dokumentvisning samt trådløs deling via Apple Airplay og Google Cast til Android. Brugerne starter hurtigt mødet med et enkelt klik på knappen eller på skærmens touch display. Er mødet opsat på Skype for Business, så klikkes der på en enkelt knap uden at der først skal søges efter et link i en mødeindkaldelse. Den indbyggede dokumentdeling giver mødedeltagerne mulighed for at vise og dele online dokumenter, i stedet for at skulle medbringe fysisk papir og præsentationsmateriale. Inden mødets ophør sender Acendo Core en notifikation om, at mødet er ved at være slut. Herefter kan mødedeltagerne forlænge mødetiden, finde et andet lokale eller afslutte mødet. Når mødet er slut, sletter Acendo Core de forskellige data som er brugt på mødet og resetter inden næste møde starter.

AMX Acendo Vibe

AMX Acendo Vibe er en premium soundbar som leverer sublim lyd samt høj taleforståelighed under videomøder. Dette ved brug af indbyggede mikrofoner, 120 graders kamera og JBL-højttalere. Da både mikrofon og højttaler er integreret i soundbaren, fjernes risikoen for ekkocancellering. Med CEC displaystyring kan Soundbaren tænde eller slukke displayet efter tilslutning af HDMI .

Acendo Vibe er let at opsætte, kræver ingen programmering eller installation af yderligere udstyr. Designet er elegant og æstetisk og passer ind de fleste moderne kontormiljøer.

Til Acendo Viben medfølger en flot remote med skridsikkert underlag.

AMX Acendo Book

AMX Acendo Book 7” touch panel er et stand alone mødebookings-panel. Panelet kobles op direkte med de populære bookingsystemer som Microsoft Exchange, Office 365 og Google Calendar uden yderligere systemkrav.

Brugerinterfacet skifter farve mellem grøn og rød – afhængigt af om lokalet er i brug eller ej. Lokalet kan også bookes direkte via touchpanelet.

Panelet er højtopløsnings-display med SmoothTouch teknologi som tydeligt viser om lokalet er ledigt. Designet er diskret og enkelt og passer til den øvrige elegante Acendo serie. Monteres udenfor møderummet (eller både ude og inde) på alle glatte overflader, herunder glas og sten.

Skype for Business

Skype for Business

Her kan du downloade Skype for Business.

Klik her for at downloade.

Skype til alle enheder

Klik her for at downloade Skype til alle enheder

Acendo Video

Der kan være stor forskel på konfiguration af mødelokaler i virksomheder. Alle mødelokaler og møderum baseres på forskellige behov for mødeløsninger. Nogle virksomheder har behov for Skype for Business, soundbar, touchpanel integrerede mikrofoner til mødelokalet, mens andre har behov for en mindre løsning såsom mindre huddle spaces.

Et huddle space kan give rigtig god mening i flere sammenhænge. Et huddle space kan sammenlignes med et lille mødelokale og kan evt. placeres i åbne kontorlandskaber. Det giver mening for de medarbederne som ofte tager et møde 'on the fly', eller hvor der er behov for at mødes uden at skulle benytte et mødelokale.

Acendos produktlinje til huddle spaces og mødelokaler har et stilrent og flot nordisk design. Det passer let ind i mange eksisterende møderum og tilfører et flot design til mødelokalet. Bruges produkterne til et huddle space som en stand alone løsning, tilfører det lokalet et mere ekslusivt look. 

Acendo produkterne er en del af brandet AMX fra Harman. AMX er en af de helt store spillere inden for AV over IP systemløsninger og distribution af billede og lyd. Acendo produkterne fra AMX har alle en meget høj teknisk standard og er kendt verden over for deres udviklede og gennemprøvede teknik. Bl.a. er den sublime lydløsning fra JBL integreret i Acendos soundbar.

Acendos Konference Soundbar kan købes både med og uden kamera. Soundbaren få i farverne lys grå og sort. En total Acendo løsning fra AMX omfatter produkterne Acendo Core (Møderums PC), Acendo Vibe (Soundbar) og Acendo Book (Booking panel). Du kan se mere om produkterne her.

Afhængig af mødelokalets konfiguration kan opsætningen med Acendo produkterne fra AMX se forskellig ud. Hos LydRommet er vi eksperter i at vejlede i den samlede systemløsning til møderum. Vi ser en klar tendens i virksomheders behov for kommunikation via Skype for Business. Her er hele Acendo serien fra AMX en optimal og sikker løsning!