Om LydRommet

LydRommet er specialister inden for lyd, AV, kontrol, teleslynger, installation, live touring og broadcast. Vores kompetencer spænder bredt og du kan altid forvente at få en ærlig og grundig vejledning til dit næste projekt. 

God lyd er et af LydRommets grundlæggende værdier, og noget vi stræber efter at levere uanset applikation. Teknologien som vores producenter repræsenterer er i en rivende udvikling, og har som mål at give den ultimative lydoplevelse. Vores opgave er at samle disse produkter på en sådan måde, at de skal passe til de kvalitetskrav, kunderne måtte have – samtidig med, at der er en sund økonomi i investeringerne. Et samarbejde med LydRommet er derfor lig med:

Brands: 

 

LydRommet repræsenterer kun seriøse kvalitetsfabrikanter. Produkterne dækker næsten alle kerneområder indenfor professionel lyd, fra små mikrofonstativer til mixerpulte i millionklassen. LydRommet fører en tæt dialog med alle producenter i form af produktudvikling, leveringstid, service og support. For dig som kunde, betyder det en sikkerhed i form af hurtig respons og præcise oplysninger. 

Producenterne AKG, AMX, BSS, Crown, dbx, JBL, Lexicon og Soundcraft hører under paraplyen af Harman Professional. Fordelen med dette er, at teknologien kan integreres på tværs af søsterselskaberne som Lexicon produkter i Soundcraft digitale mixere og Crown forstærkere i aktive højttalere fra JBL. Desuden kan mange af Harman produkterne konfigureres således, at de kan fjernstyres via fælles software.

Televic, ListenTALK fra Listen Technologies og Ampetronic er nyligt tilkomne brands. Porteføljen består nu også af lyd-løsninger til konferencesale, guide-løsninger med professionel lyd og teleslynger.

Hall Research og Lumens er de sidst tilkomne brands (nov. 2018). Vores sortiment omfatter nu også optiske kabler, kabel adaptere, signal konvertere, switchere,  PTZ og dokument kameraer. 

Kompetencer:

 

Alle medarbejdere i afdelingen for salg, service, projekt og lager er aktive teknikere, med en samlet erfaring på mere end 250 år. Chancerne er derfor store for, at vi kan hjælpe dig med hvad du har brug for, uanset om det er mindre mikrofoner, specieldesignede kabler eller tunge systemløsninger. Vores spidskompetence findes i fagområderne PA / Live touring, studio, broadcast, installation og forhandler relaterede produkter. Vi kan desuden hjælpe med alt fra forberedende tegninger(AutoCAD) til rack, kabel og paneler, til installation og dokumentation. Vores service afdeling kan, med stor viden og ressourcer, reparere stort set alle produkter, der føres af LydRommet. 

LydRommets ressourcer udgør tilsammen et kompetencecenter for lydteknik i Danmark. Vi tilbyder regelmæssigt kurser og foredrag på forskellige tekniske niveauer. Hvis du vil vide mere om hvad vi har i pipeline af kurser kan du klikke her for at komme videre til kursus oversigten.

I 2017 åbnede vi vores nye demolokale. Nu kan vi derfor tilbyde at vise og afprøve en bred pallette af vores produktsammensætning for vores kunder. 

I juni 2018 blev LydRommet opkøbt af Septon Electronic AB. Dette har styrket Septons aktiviteter indenfor professionelle AV-produkter i Norge og Danmark, hvor Septon tidligere kun var aktiv med professionelle lysprodukter fra Martin by Harman Professional. Tilsammen er Septon og LydRommet nu blevet en pan-skandinavisk ledende aktør med ressourcer til at fortsætte med at udvikle udbuddet af produkter og tjenester inden AV-teknik og lysprodukter. Hertil med øget IT-integration som skaber nye muligheder for os til at tilbyde interessante systemløsninger til vores kunder. Herunder højttalere, mikrofoner, mixere, netværk over IP, teleslyngeløsninger etc. Vil du læse mere om vores demolokale kan du klikke her.

Hvis du vil læse mere om LydRommets historie kan du klikke her. 

Vores team:

 

 

Alle fra LydRommet står klar til at hjælpe kunderne i hus med den bedste løsning. Til daglig finder du os på adressen Sindalsvej 47, 8240 Risskov - et par kilometer nord for Århus. Klik her for at se nærmere på kontaktoplysningerne på hver enkelt medarbejder. 

 

Nyheder fra LydRommet:

 

Vil du holde dig opdateret inden for branchen kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på dette link. Vil du følge os på Facebook eller LinkedIn - så klik dig videre herunder. Husk at vi altid gerne vil høre fra dig - derfor er du altid velkommen til at give os et kald på telefon 8736 2070. Vi tales ved!