Nyt website

 

Velkommen til vores nye website - vi er rigtig glade for at kunne præsentere jer for nye muligheder og online funktioner. Vores nye website har været lidt længere undervejs end planlagt. Her til sidst er det gået rigtig stærkt - og vores frisurer er måske lidt vindblæste.

Til gengæld er vi landet i den rigtige tid, og glæder os til snart at kunne tilbyde dig  muligheden for at handle og bestille hos os online . 

Vi er pt. i gang med at opdatere og lægge indhold ind på vores nye website. Derfor er vores indhold ikke 100% opdateret med alle produkter, men vi arbejder så hurtigt som vi kan med at få det sidste på plads. 

Først i det nye år aktiverer vi 'log-in' funktionen. Med et personligt log-in kan du bestille varer lige når det passer dig. Vil du være blandt de første til at modtage et log-in, så send en mail til info@lydrommet.dk. Så sender vi dig et brugernavn og password.

Så snart vi er klar med log-in funktionen, sender vi en nyhedsmail ud til vores kunder. Informationen vil også fremgå af vores website, så du ikke er i tvivl!

Indtil vi er helt klar, så vil vi ønske dig en rigtig glædelig jul og godt nytår.

Hilsen fra os alle hos LydRommet