5 fif til Soundcraft Si serien

LILLE OG STÆRK Vi1000 MIKSER FRA SOUNDCRAFT

------

Nyhed: Vi1000 fra Soundcraft 

 

Ny Vi1000 mixer giver dig 96 mix kanaler og 24 stereo/mono busser + L/R/C i en ultra kompakt og tour-venlig størrelse med blot 2 skærme og 20 faders.

 

Soundcraft Notepad på lager

 
Soundcraft Notepad er tilbage! De nye modeller har fået navnene 5, 8FX og 12FX, tallet henviser til antal fysiske indgange. Af rene mikrofonindgange har modellerne henholdsvis en, to og fire stk. FX-modellerne har delay/chorus/klang. Alle modeller kan også fungere som USB-lydkort.

JBL EON ONE PRO

 
JBL EON ONE Pro sætter nye standarder til et transportabelt PA system med det nye ”array” højttaler design. JBL EON ONE  Pro giver mulighed for batteridrevet drift så der er ingen grænser for hvor du kan tage lyden hen.

Smarte features til Soundcraft Si serien.

At læse en brugermanual kan være en uvant øvelse for mange af os, men bevæger du dig ud på isen, vil du garanteret finde nogle smarte features som vil gøre lydjobbet mere effektivt og morsomt. Vi har udvalgt 5 funktioner fra brugermanualen til Soundcraft Si mikserserie, som du måske ikke kendte til.

#1: CLR + ALT

#2: Audio Interrogate

#3: Copy/paste

#4: System Security

#5: GEQ/Solo monitoring

Smarte funktioner på Soundcraft Si, som du måske ikke kendte til.

Du føler måske at du allerede kender din Soundcraft Si-mikser rigtigt godt, men måske er der features som du ikke kendte til.