Nyt demolokale hos LydRommet

Kom med ind i vores nye maskinrum og få en demo


 

Vores nye demolokale står nu helt klart og det er en fornøjelse, at kunne invitere vores kunder helt ind i vores nye maskinrum. Har du behov for en demonstration af et af vores produkter, så sætter vi gerne strøm til.

I demolokalet kan vi afprøve og vise dig en bred pallette af vores produktsammensætning. Herunder højttalere, mikrofoner, mixere, netværk over IP, teleslyngeløsninger etc. Der er en stor fordel at høre produktet 'live' og få en dialog om produktets muligheder. Det giver en ærlig oplevelse af produkt og system, at kunne afprøve det inden køb. Samtidig har du muligheden for at spørge ind til muligheder og begrænsninger - og du kan være sikker på, at vi altid giver dig et ærligt og kvalificeret svar.

 

GRUNDIG RÅDGIVNING 

​Det er vigtigt for os, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning. Det minimerer muligheden for fejlkøb og ærgelser inden du - eller din kunde - modtager en færdig løsning. Vi bestræber os altid på, at give den bedst mulige vejledning i beslutnings- og købsprocessen. Derfor er det en stor fordel at kunne afprøve produktet / løsningen i praksis, da der altid opstår en hel del spørgsmål som skal besvares i denne forbindelse. 

 

LYT OG SE PRODUKTERNE LIVE

Svarer produktet til dine forventninger? Er systemet korrekt optimeret i forhold til opdrag og budget? Overholder løsningen kravspec i forhold til lydniveau og omgivelser? Uanset hvilket spørgsmål du ligger inde med, så er det altid en fordel at have set, lyttet og mærket på produktet. 

Vi har en hel del udstyr stående fast i vores demolokale. Vi har bl.a. følgende nye modeller stående, som du er velkommen til at komme forbi og få en demonstration af

 

KONTAKT OS FOR EN DEMONSTRATION 

Kontakt én af vores sælgere, hvis du ønsker en demonstration inden for ét af deres hovedområder. Klik her for at gå til kontaktinformationer.

 

DEMOLOKALE SOM KURSUSCENTER

Vi afholder løbende kurser og temadage hvor vi tager demolokalet i brug. Nedenfor har vi samlet et par billeder fra vores seneste kurser. Klik på billederne og læs mere om, hvordan kursusdagene forløb og hvad der blev gennemgået. Kontakt os gerne hvis du er interesseret i at deltage på et ligende kursus.   

PRODUKTER I DEMOLOKALET

Se herunder hvilke produkter som pt. er opstillet i demolokalet