Lumens: nyt brand til LydRommet

Vi udvider sortimentet med PTZ og dokumentkameraerLumens er en af verdens førende producenter af PTZ og dokumentkameraer. Med base i Taiwan fremstiller Lumens kameraer og dele til mange store producenter verden over, men har også sine egne serier. Bag firmaet ligger Pegatron Group (ASUS) som er en af verdens største elektronik producenter, hvilket sikrer højeste kvalitet af komponenter til yderst fornuftige priser. Lumens laver prisvindende PTZ kameraer med nogle af de bedste specifikationer på markedet og imødekommer stort set ethvert behov en kunde måtte have.

Lumens går direkte ind i LydRommets sortiment hvor det kommer til at udfylde et stort behov for PTZ kamera til streamingløsninger, kirker, Auditorieløsninger og generelt komplette installationer. Vi er også stærke inden for USB 3.0 kameraer til online videomøder hvad enten det er det lille mødelokale med et fast vidvinkel kamera i høj kvalitet eller det større mødelokale med styrbare USB PTZ kameraer.

Ved Infocomm 2018 vandt Lumens Best-of-Show med sit prisvindende VC-A50PN IP kamera med indbygget Newtek NDI streamingkompabilitet som det kamera med den laveste billedforsinkelse på markedet.  

Lumens har også PTZ kamera controllere, Lecture Capture systemer og TAPshare trådløse præsentationsløsninger i 4K kvalitet med USB styring fra touchskærme osv.