Nyt teleslyngeanlæg i Folketingssalen

på Christiansborg


 

Hos LydRommet er vi stolte af, at vi har været rådgivende part på det nye teleslyngeanlæg i Folketingssalen, Dronninge balkonen, ministerbalkonen og tilhører balkonen. Vi er meget stolte af det endelige resultat – læs mere nedenfor.

Hen over sommeren 2018 er Folketingssalen blevet total renoveret med et helt nyt Ampetronic teleslyngeanlæg med LydRommet som rådgiver. I samarbejde med Christiansborgs egen integrator er der nu installeret et komplet teleslyngeanlæg fra Ampetronic som består af et perimetrisk samt low spill Multiloop (almindeligt samt multi-teleslyngeanklæg).

LydRommets opgave har bl.a. været at beregne og simulere teleslyngeanlægget i forhold til standarden 60118-4-BR18 med en dækning på alle pladser. Teleslyngeanlægget leverer nu et ensartet og jævnt magnetfelt, som giver en jævn dækning på alle pladser i salen – herunder formandsstol, sekretærplads og talerstol…. selv på venteliften er der dækning.

Inden selve installationen er der udført en simulering i Ampetronics software LoopWorks, der viser magnetsfeltets virkning. Med denne simulering får kunden et indblik i hvad de kan forvente sig af den endelige installation.

Efter installationen er der udført en målerapport, dokumentation og monteringsvejledning til fuld tilfredshed for kunden.

LydRommet har forestået rådgivning og projektering af opgaven og vi er rigtig glade for resultatet og er stolte af at vi har leveret Folketingets nye teleslyngeanlæg. Anlægget i Folketingssalen er omfattet af LydRommets og Ampetronics 5 års garanti på teleslyngprodukterne som sikrer, at der ikke kommer uforudsete udgifter på teleslyngeanlægget i mange år fremover.

Vil du høre mere om installationen eller vide mere om teleslynger generelt, så kontakt René Knudsen hos LydRommet på telefon 8736 2070 eller på mail: rene@lydrommet.dk

 

Herunder kan du se et par billeder fra installationsfasen