Ny medarbejder til LydRommet

Er du - eller kender du - vores kommende kollega?


 

Vi søger en kompetent salgsprofil til Østjyllands bedste arbejdsplads

 

Til udvidelse af vores salgsteam søger vi en salgsorienteret person til at opbygge og vedligeholde salg til AV Integratorer og elektrikere i hele Danmark. Primært fokus bliver på salg af vores videoprodukter fra AMX, SVSI, Lumens og Hall Research, men du kommer ligeledes til at repræsentere resten af vores produktsortiment da vi er et løsningshus som leverer komplette løsninger til vores kunder.  

Vi har base i Risskov ved Aarhus, og du vil få et tæt samarbejde med Simon, som i dag både varetager salg, projektering og support af vores video og styringsprodukter. Grundet travlhed søger vi nu en dedikeret salgsprofil som kan supplere vores projekt- og supportafdeling. 

Dit job vil blive at besøge vores eksisterende kunder samt opdyrke nye kunder. Du er måske allerede i branchen, men du kan også komme fra en anden branche. Det vigtigste er at du brænder for salg samt har lysten og evnen til at sætte dig ind i den tekniske løsning. Alle større projekter løser vi i fællesskab i huset. 

Du skal forvente rejseaktivitet 10-20 dage årligt til messer, undervisning samt besøg hos vores nordiske kollegaer i Norge og Sverige. 

Vi forestiller os: 

- At du har 5-10 års salgserfaring. 
- Gerne erfaring fra AV-branchen, men der er ikke et krav, vi skal nok klæde dig på. 
- Er åben af natur og lyst til at møde nye mennesker. 
- PC vant 
- Gode engelsk kundskaber

Vi kan tilbyde: 

- God fast lønpakke med pensionsordning. 
- Passionerede kollegaer med lyd og billede i blodet.
- Flad ledelsesstruktur med mulighed for selv at sætte dit præg på jobbet. 

Vi ønsker stilling besat hurtigst muligt, men venter gerne den rette. Hvis der er spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamchef Henrik Foldager eller AMX Produktchef Simon Voigt Laursen på telefon 87 36 20 70. Din ansøgning skal sendes direkte til pia@lydrommet.dk.

LydRommet er en 10 år gammel virksomhed. Vores produkter er af høj kvalitet og vi har fokus på at levere komplette løsninger til kunden. Vi sætter en ære i god support. Vi er ene importør af Harman produkter i hele Norden samt importør af Ampetronic, Hall Research, Listen Technologies, Lumens, Televic og Calrec i Danmark. LydRommet Danmark og Norge blev i 2018 opkøbt af Septon i Sverige. Vi er således i dag en virksomhed som opererer i de Nordiske lande med en samlet omsætning på et 3 cifret million beløb.