Velkommen til Bjarke Svare

Ny Sales Manager hos LydRommet


 

Bjarke er vores nye Sales Manager og har ansvar for salg og rådgivning af vores billedprodukter med speciel fokus på vores sortiment fra AMX, SVSi, Lumens og Hall Research. Vi er glade for at Bjarke har valgt at komme til LydRommet og glæder os til at arbejde sammen med ham.


Vi overlader her ordet til Bjarke:

Hej! Mit navn er Bjarke Svare, jeg er gift, far til 2 piger og bor i Stensballe ved Horsens. Det meste af min fritid bliver brugt i vores sejlbåd og sommerhuset. Sejlads har altid været min store passion, som min familie heldigvis også deler. Oprindelig er jeg uddannet som Kommunikationselektriker, men har arbejdet med AV i mere end 10 år. 

Jeg startede med at lære faget som AV-tekniker og herefter som programmør. Jeg har også haft muligheden for at sidde med planlægning af installationsopgaver som Servicechef, senere som projektsælger. Min styrke er at jeg har arbejdet med alle processer og herved forstår 
jeg kundens behov når de skal til at vælge og købe AV produkter. 

Jeg er bekendt med mange af de problemstillingerne som kunden, sælgeren, indkøberen, projektlederen, montøren og programmørens kan opleve i forbindelse med en sag, derfor ligger jeg stor vægt på at vælge og vejlede i produktvalget over for mine kunder.  

Er du i tvivl om en opgave eller mangler vejledning, så ring til mig på 2939 3111. Du kan også fange mig på mail bjarke@lydrommet.dk eller via LinkedIn