Nærkommunikation uden fysisk kontakt

Afstandskravene overholdes med TalkPerfect løsningerne fra Ampetronic


 

Danskere skal regne med at holde afstand i mindst et år endnu. Det siger Kåre Mølbak, faglig direktør på Statens Serum Institut, i et interview med Berlingske den 20. april 2020. Dette stiller store krav til bl.a. besøgsrum, visitationer, receptioner, plejehjem, hospitaler, konsultationer, adgangskontrol, billetluger etc. Dvs. alle steder hvor nærhed i samtalen skal sikres og smitterisiko reduceres. 

Vi har sammensat en budgetvenlig løsning som giver mulighed for nærkommunikation uden fysisk kontakt. Systemet er let at opsætte og kræver ikke udvidet teknisk forståelse. 

 

Download vores PDF og få et hurtigt overblik over, hvordan systemet fungerer (denne PDF viser et priseksempel)

 

Download PDF her 

 

Se alle løsningerne fra Ampteronic i denne PDF (denne PDF er uden priser)

 

Download PDF her 

 


TalkPerfect nu som boksløsning


 

Foruden de nævnte løsninger i kataloget kan vi nu også tilbyde TalkPerfect som en del af en boksløsning. Vi sælger løsningen samlet (boks og lyd) - se illustration herunder:

 

 

Løsningen med boks fungerer som et besøgsrum, hvor boksen adskiller taler og lytter. Løsningen sikrer desuden en god taleforståelighed samtidig med, at smitterisici reduceres betydeligt. Boksen er opbygget i materialer som tåler grundig rengøring. Systemet er bygget op af lodrette søjler 40 x 40 mm, akrylplader samt en dør. Boksen har en samlet størrelse på 200(L) x 150 (B) x 240 (H)cm. Løsningen leveres med to monterede glasmikrofoner samt højttalere. 

 

Vil du vide mere er du meget velkommen til at kontakte LydRommet på 8736 2070 eller sende en mail til René Knudsen (rene@lydrommet.dk) som er nordisk ansvarlig for Ampetronic. Vi henviser desuden til nærmeste forhandler.